درباره فیلم
مسابقات آشپزی، فرصتی برای ارتقای رستورانها است.
تصاویر فیلم
پیشنهادهای مشابه
نمایش همهنقد و بررسی
معتبر: این تحلیلها بهترین و دقیقترین نتایج رو دارن! ما دادههای کافی و باکیفیت داشتیم و هوش مصنوعی ما نتایج مناسبی رو برای این دسته از فیلمها بهمون داده.
خشونت: ندارد
ترس: ندارد
ناهنجاری اجتماعی: کم
الگوی مثبت: زیاد
پیام مثبت: زیاد
خلاصه فیلم
ویرایشمجری این برنامه تای پنینگتون، مجری برنامه تغییر خانه است. این برنامه مسابقه آشپزی است که در آن آشپزهای معمولی برای کسب پول و فرصت قرار گرفتن غذایشان در منوی یک رستوران محبوب با هم رقابت میکنند. چهار آشپز آماتور در آشپزخانه با هم رقابت میکنند و در آنجا دستورالعملهای غذایی را مطابق با طعم و سبک غذای رستورانهای زنجیرهای آن قسمت آماده میکنند. سرآشپز امریل لاگاسه در طول این فرآیند به آنها آموزش میدهد. غذای آمادهشده باید هیئت داوران را تحت تاثیر قرار دهد. در دورهای حذفی، برخی از غذاها به مشتریان رستوران سرو میشود و دوربینهای مخفی واکنشهای آنها را ثبت میکند. آشپز برنده ۲۵۰۰۰ دلار جایزه میگیرد و نسخهای اصلاحشده از غذایش روز بعد از پخش برنامه در منوی رستوران قرار میگیرد. در طول مسابقه، اطلاعات رستورانها، منوها و طعم غذاها به بیننده ارائه میشود.
درباره این موارد گفتگو کنید
- خانوادهها میتوانند در مورد فرآیندی که در آن دستورالعملهای غذایی برای پخت و سرو در رستورانها تطبیق داده میشوند، صحبت کنند. آیا غذایی مورد علاقه دارید که فکر میکنید میتواند در منوی رستورانها جذاب باشد؟ به جز طعم خوب غذا، چه نکاتی را باید در نظر بگیرید؟ چه نوع دستورالعملهایی برای منوی رستورانها مناسب نیستند؟ چرا؟
- آیا برنامههای تلویزیونی مسابقه آشپزی برای آموزش آشپزی طراحی شدهاند؟ آیا فکر میکنید این برنامهها نگاهی واقعگرایانه به آشپزی در آشپزخانه رستورانها ارائه میدهند؟
آنچه والدین باید بدانند
ویرایشوالدین باید بدانند که «آن منو» یک مجموعه رقابتی آشپزی است که در آن آشپزان آماتور تلاش میکنند تا غذای خود را در منوی یک رستوران زنجیرهای ملی قرار دهند. هر قسمت این مجموعه، تبلیغی است برای رستورانهای محبوب مانند دنی، چیلی و غیره؛ آشپزخانه مسابقه نیز پر از لوازم برویل است. چند کلمه تند و ناسزا و همچنین برخی کنایههای جنسی ملایم وجود دارد که برای بینندگان جوان قابل درک نیست. گاهی نوشیدن الکل هم در برنامه دیده میشود.
این فیلم چه نکات مثبتی دارد
نمایش غذاهایی از همبرگرهای تزیینشده با پتوی سیبزمینی و فلفل هالوپینو تا تست فرانسوی شیرین و ملس، این مجموعه بر لجستیک تأکید دارد که در مفهومسازی و اجرای دستورالعملهای غذایی برای رستورانها دخیل است. این مجموعه همچنین نشان میدهد که معرفی یک غذای جدید و خلاقانه به منو تا چه حد چالشبرانگیز است، بهخصوص وقتی که انتظارات مشتریان وفادار را برآورده کنید. همچنین نحوه ساخت غذاهایی که باید بهدرستی توسط آشپزهای خط آماده شوند، مورد بحث قرار میگیرد.در این برنامه، علاوه بر افشای برخی از مواد کلیدی برای چند غذای معروف رستورانهای زنجیرهای، و همچنین چند نکتهای که توسط لگاس و داوران ارائه میشود، تمرکز زیادی بر تکنیکهای آشپزی وجود ندارد. اما افرادی که علاقهمند به درک بیشتر نحوه تبدیل شدن دستورالعملها به آیتمهای منو هستند که میتوان آنها را برای مصرف انبوه تکرار کرد، چیزهای جدیدی یاد خواهند گرفت. آنها همچنین ممکن است در حین تماشا، احساس گرسنگی کنند.
دیدگاههای کاربران
دیدگاهی ثبت نشده است.