درباره فیلم
رستوران رمسِی نبرد میان ستایش و انتقاد را متعادل میکند.
پیشنهادهای مشابه
نمایش همهنقد و بررسی
معتبر: این تحلیلها بهترین و دقیقترین نتایج رو دارن! ما دادههای کافی و باکیفیت داشتیم و هوش مصنوعی ما نتایج مناسبی رو برای این دسته از فیلمها بهمون داده.
خشونت: خیلی کم
ترس: خیلی کم
ناهنجاری اجتماعی: زیاد
الگوی مثبت: متوسط
پیام مثبت: زیاد
خلاصه فیلم
ویرایشدر برنامه تلویزیونی رامزی بهترین رستوران، سرآشپز مشهور گوردون رامزی رستورانها را به چالش میکشد تا تاییدیه نهایی او را به دست آورند. او دو رستوران بریتانیایی استثنایی را که غذاهای مشابهی سرو میکنند در سه چالش جداگانه به رقابت میگذارد. این چالشها شامل سرو یک وعده کامل غذایی به یک گروه بزرگ در بازه زمانی دو ساعته، فیلمبرداری مخفیانه در حین سرو منتقدان غذایی بدون اطلاع رستوران و رقابت آشپزها در آشپزخانه رامزی است. در طول هر چالش، رامزی انتقادها و توصیههای تند و تیز خود را ارائه میدهد. در پایان سه چالش، یک رستوران انتخاب میشود تا در رقابت سراسری شرکت کند و در نهایت به عنوان رستوران محبوب سرآشپز مشهور انتخاب شود.
درباره این موارد گفتگو کنید
- عوامل موفقیت یک رستوران خوب چیست؟ آیا فقط آشپزی خوب کافی است؟ چه موارد دیگری باید در نظر گرفته شود؟
- آیا فکر میکنید شخصیت اغراقآمیز رامزی در برنامههای تلویزیونیاش برای ایجاد درام بیشتر است؟ چرا بله و چرا خیر؟ چرا فکر میکنید رستورانها مشتاقند انتخاب مورد علاقه رامزی باشند، حتی اگر این عنوان همراه با هیچ جایزه اضافی نباشد؟
آنچه والدین باید بدانند
ویرایشدر این مسابقه رستورانها، رستورانهای محلی بریتانیا برای به رسمیت شناخته شدن توسط سرآشپز مشهور گوردون رامزی با هم رقابت میکنند. این مسابقه نسبت به برنامههای واقعنمای قبلی رامزی ملایمتر است. در برنامه «بهترین رستوران رامزی»، سرآشپز هم از سرآشپزهای دیگر تعریف و تمجید میکند و هم انتقادهای تند و تیزی (از جمله کلمات زشتی مثل «s- -t» و فحشهای بدتر) به آنها وارد میکند.
این فیلم چه نکات مثبتی دارد
مجموعه مستند واقعگرایانهای که در آن سرآشپز مشهور با نظرات آتشین و صریح خود درباره اتفاقات هر رستوران، به هر رستورانی که تلاش میکند تا ثابت کند در کار خود بهترین است، نگاه میکند. اما برخلاف بیشتر برنامههای دیگر او، رَمزی در این مجموعه بهطور مساوی از انتقادهای سازنده و تحسینهای محترمانه استفاده میکند، و این به دلیل سطح بالای سرآشپزها و رستورانهایی است که با آنها کار میکند.
این برنامه نگاه جالبی به این موضوع دارد که چطور غذا و سرویس باید مکمل یکدیگر باشند تا تجربهای فوقالعاده برای هر دو طرف، یعنی صاحب رستوران و مشتری، به وجود بیاورند. احتمالاً برای بچهها جذابیتی ندارد، اما علاقهمندان به غذا، این برنامه را هم جالب و هم سرگرمکننده خواهند یافت.
دیدگاههای کاربران
دیدگاهی ثبت نشده است.