با قصاب صحبت کنید.
Ask the Butcher
۱۰+
مناسب برای بالای ۱۰ سال
درباره فیلم
آنتونی پوهاریچ گوشت را میشناسد. او باید بشناسد. او قصابی است که بین بهترین تولیدکنندگان و سرآشپزهای استرالیا قرار دارد، چه در بوتیک گوشت خود ویکتور چرچیل و چه در تأمین بهترین رستورانهای استرالیا. به او در سفری آشپزی از مزرعه تا بشقاب شام بپیوندید و یاد بگیرید که چگونه بیشترین استفاده را از گوشت خود ببرید. وقتی آنتونی پسر جوانی بود، ساعتها با پدرش، ویک، یکی از پیشگامان قصابی در استرالیا، وقت گذراند و یاد گرفت که چگونه با انواع گوشت کار کند، آن را بپزد و به آن احترام بگذارد. بیست سال بعد، آنتونی به همراه پدرش، فروشگاه گوشت ویک پریمیوم کوالیتی میتس را از یک مغازه خردهفروشی در سیدنی به یک عمدهفروش بینالمللی گوشت تبدیل کردند. برنامه «از قصاب بپرسید» شما را به پشت درهای مزرعه میبرد، داخل فریزرهای عمیق و روی گریل داغ، تا هر آنچه را که میخواهید در مورد گوشت بدانید، به شما آموزش دهد. هر هفته، آنتونی و تیمش برشهای مختلف گوشت را توضیح میدهند و شما را در فرآیند پخت و پز در فروشگاه معروف و یکی از خنکترین قصابیهای جهان، ویکتور چرچیل، همراهی میکنند. گوشت گاو، بره، خوک، گوشتهای دودی، مرغ و پرندگان وحشی همگی در منو خواهند بود. آنتونی از آشپزخانههای برخی از سرآشپزهای برتر استرالیا از جمله مت موران، شانون بنت، پیتر گیلمور، کایل کوونگ و نیل پری بازدید خواهد کرد. همچنین آشپزی در خانه را بررسی میکند و بهترین روشها برای استفاده از گوشتهای در دسترس در قصابیهای محلی را نشان میدهد. آنتونی با رویکرد آرام و سرگرمکننده خود به همه چیزهای گوشتخوارانه، هیچ استیکی را بدون آموزش و سرگرمی رها نخواهد کرد. این مجموعه هشت قسمتی توسط والارک فیلمز برای کانال لایفاستایل فود تهیه شده است.
پیشنهادهای مشابه
نمایش همهنقد و بررسی
غیر موثق: متأسفانه برای بعضی فیلمها، دادههای کافی نداشتیم. بنابراین، تحلیلهای این دسته ممکنه دقیق نباشن و فقط به عنوان یک راهنما در نظر گرفته بشن.
خشونت: ندارد
ترس: ندارد
ناهنجاری اجتماعی: ندارد
الگوی مثبت: خیلی زیاد
پیام مثبت: خیلی زیاد
خلاصه فیلم
ویرایشآنتونی پوهاریچ گوشت را میشناسد. او باید بشناسد. او قصابی است که بین بهترین تولیدکنندگان و سرآشپزهای استرالیا قرار دارد، چه در بوتیک گوشت خود ویکتور چرچیل و چه در تأمین بهترین رستورانهای استرالیا. به او در سفری آشپزی از مزرعه تا بشقاب شام بپیوندید و یاد بگیرید که چگونه بیشترین استفاده را از گوشت خود ببرید. وقتی آنتونی پسر جوانی بود، ساعتها با پدرش، ویک، یکی از پیشگامان قصابی در استرالیا، وقت گذراند و یاد گرفت که چگونه با انواع گوشت کار کند، آن را بپزد و به آن احترام بگذارد. بیست سال بعد، آنتونی به همراه پدرش، فروشگاه گوشت ویک پریمیوم کوالیتی میتس را از یک مغازه خردهفروشی در سیدنی به یک عمدهفروش بینالمللی گوشت تبدیل کردند. برنامه «از قصاب بپرسید» شما را به پشت درهای مزرعه میبرد، داخل فریزرهای عمیق و روی گریل داغ، تا هر آنچه را که میخواهید در مورد گوشت بدانید، به شما آموزش دهد. هر هفته، آنتونی و تیمش برشهای مختلف گوشت را توضیح میدهند و شما را در فرآیند پخت و پز در فروشگاه معروف و یکی از خنکترین قصابیهای جهان، ویکتور چرچیل، همراهی میکنند. گوشت گاو، بره، خوک، گوشتهای دودی، مرغ و پرندگان وحشی همگی در منو خواهند بود. آنتونی از آشپزخانههای برخی از سرآشپزهای برتر استرالیا از جمله مت موران، شانون بنت، پیتر گیلمور، کایل کوونگ و نیل پری بازدید خواهد کرد. همچنین آشپزی در خانه را بررسی میکند و بهترین روشها برای استفاده از گوشتهای در دسترس در قصابیهای محلی را نشان میدهد. آنتونی با رویکرد آرام و سرگرمکننده خود به همه چیزهای گوشتخوارانه، هیچ استیکی را بدون آموزش و سرگرمی رها نخواهد کرد. این مجموعه هشت قسمتی توسط والارک فیلمز برای کانال لایفاستایل فود تهیه شده است.
دیدگاههای کاربران
دیدگاهی ثبت نشده است.