درباره فیلم
زبان نمکین این نمایش خوراکی را که در غیر این صورت برای کودکان مناسب است، به چالش میکشد.
پیشنهادهای مشابه
نمایش همهنقد و بررسی
معتبر: این تحلیلها بهترین و دقیقترین نتایج رو دارن! ما دادههای کافی و باکیفیت داشتیم و هوش مصنوعی ما نتایج مناسبی رو برای این دسته از فیلمها بهمون داده.
خشونت: ندارد
ترس: ندارد
ناهنجاری اجتماعی: متوسط
الگوی مثبت: زیاد
پیام مثبت: زیاد
خلاصه فیلم
ویرایشمجموعه تلویزیونی آینده غذا درباره گروهی از متخصصان آشپزی مولکولی است که با استفاده از خلاقیت و فناوریهای نوین، به بازیافت مواد غذایی میپردازند. سرآشپز ارشد عمر کانتو و سرآشپز شیرینیپز بن روچ، هممالکان رستوران مشهور موتو در شیکاگو، یک تیم از سرآشپزها و دستیاران را رهبری میکنند تا راههایی برای بازسازی مواد اولیه و مواد غذایی منحصربهفرد به انواع مختلفی از غذاهایی که ظاهری جذاب و طعمی خوشایند دارند، پیدا کنند. با استفاده از تجهیزات آزمایشگاهی، فناوریهای نوین و روشهای پخت سنتی، غذاهایی میسازند که از نظر ظاهری و طعم شبیه به پنیر، گوشت و سایر مواد غذایی هستند، اما از مواد اولیهای مانند گل و نان تست فرانسوی تهیه شدهاند. آنها همچنین دستور پخت خود را با دستور پخت سرآشپزهای برنده جوایز مقایسه میکنند تا ببینند آیا غذای بازیافتی آنها میتواند افراد سختگیر را راضی کند یا خیر. هر ترکیب غذایی موفق نیست، اما با کمی اصلاح و تنظیم، میتوانند مشتریان خود را راضی کنند و در عین حال نشان دهند که کار آنها چگونه میتواند در آینده به محیط زیست کمک کند.
درباره این موارد گفتگو کنید
- خانوادهها میتوانند در مورد بازیافت مواد غذایی و هدررفت آن صحبت کنند. تاثیر هدر رفتن مواد غذایی بر سیاره ما چیست؟ آیا روشهایی وجود دارد که بتوان مواد غذایی را بدون استفاده از فناوری و/یا تکنیکهای خاص، به گونهای آماده کرد که هدر رفت آن به حداقل برسد؟ آیا میتوانید روشهایی برای بازیافت برخی از غذاهای مورد علاقهتان به ذهن بسپارید؟
- در واقع یک آشپز مولکولی چه کسی است؟ آیا یک آشپز است؟ یک دانشمند؟ یا هر دو؟ چه نوع آموزشهایی برای انجام این نوع آشپزی نیاز است؟
آنچه والدین باید بدانند
ویرایشوالدین باید بدانند که این مجموعه که سرآشپزها را در حال جستجو برای راههایی به منظور بازیافت مواد غذایی و کاهش ضایعات و کمک به حفظ محیط زیست نشان میدهد، نسبتا ملایم است و تنها برخی الفاظ نامناسب مانند «لعنتی»، «به درک»، «خراب»، «احمق» و «مغرور» در آن به کار رفته است. (الفاظی مانند «س--ت» و «اف--» سانسور شدهاند). سنتگرایان غذا ممکن است از برخی از تکنیکهای آمادهسازی غذا که در این مجموعه به نمایش گذاشته شده است، لذت نبرند، اما به طور کلی این مجموعه ایدهای را ترویج میکند که این تکنولوژی میتواند به حل برخی از مشکلات زیستمحیطی سیاره ما کمک کند.
این فیلم چه نکات مثبتی دارد
این مجموعه از ایدهای الهام گرفته شده است که غذا میتواند بازیافت شود تا از هدر رفتن آن جلوگیری کرده و به حل برخی از مسائل زیستمحیطی جهان کمک کند. همچنین بر ضرورت تفکر متفاوت در مورد غذا و نحوه تهیه آن برای تحقق این هدف تأکید دارد.آشپزهای سنتی ممکن است کمی از استفاده نوآورانه تیم از پتری دیش و نیتروژن مایع برای آمادهسازی وعدههای غذایی ناراحت شوند. اما کانتو و روچ، که بسیاری از تکنیکهای منحصر به فرد خود را ثبت اختراع کردهاند، از فناوری به عنوان راهی برای نشان دادن نحوه استفاده موفق از آن برای تغذیه جمعیت زمین در آینده استفاده میکنند. آنها قطعا نمره بالایی در نوآوری دریافت میکنند و نشان میدهند که وقتی صحبت از بازیافت مواد غذایی به میان میآید، امکانات بینهایت است.
دیدگاههای کاربران
دیدگاهی ثبت نشده است.