تصاویر فیلم
پیشنهادهای مشابه
نمایش همهنقد و بررسی
معتبر: این تحلیلها بهترین و دقیقترین نتایج رو دارن! ما دادههای کافی و باکیفیت داشتیم و هوش مصنوعی ما نتایج مناسبی رو برای این دسته از فیلمها بهمون داده.
خشونت: ندارد
ترس: ندارد
ناهنجاری اجتماعی: متوسط
الگوی مثبت: زیاد
پیام مثبت: زیاد
خلاصه فیلم
ویرایشبر اساس کتاب پرفروش آشپزی سامین نصرت با همین نام، هر قسمت از مجموعه نمک، چربی، اسید، حرارت بر یکی از این عناصر پایهای تمرکز دارد. نصرت به مکانهای دورافتادهای سفر میکند تا در مورد انواع مواد اولیه (مثلاً در قسمتی که در مورد چربی است، او به ایتالیا میرود تا در مورد روغن زیتون و پنیر اطلاعات کسب کند)، سراغ سرآشپزها میرود تا در مورد تکنیکهای آشپزی صحبت کند و مقداری از وقت خود را صرف پختن غذا در آشپزخانهاش با دوستانش میکند.
درباره این موارد گفتگو کنید
- خانوادهها میتوانند در مورد غذا صحبت کنند. چرا فکر میکنید نصرت تا این حد به غذا اهمیت میدهد، بهویژه این چهار عنصر: نمک، چربی، اسیدیته و حرارت؟ آیا تا به حال به این موارد فکر کردهاید؟ آیا این نمایش باعث میشود دیدگاه شما در مورد هر یک از این عناصر تغییر کند؟
- چگونه مکانهایی که نصرت از آنها بازدید میکند با خانه شما متفاوت است؟ چگونه غذا بر آن مکانها و فرهنگها تأثیر میگذارد؟ آیا چیزی شما را شگفتزده کرد؟
- آیا هیچکدام از غذاهای کتاب نمک، چربی، اسید و حرارت شما را به هیجان میآورد؟ آیا چیزی هست که بخواهید امتحان کنید یا سعی کنید درست کنید؟
آنچه والدین باید بدانند
ویرایشوالدین باید بدانند که نمک چربی اسید حرارت یک برنامه آشپزی است که بر اساس کتاب پرفروش آشپزی با همین نام از سامین نصرت ساخته شده است. در این برنامه دستور پخت غذاهای مختلف آموزش داده میشود، اما تمرکز اصلی برنامه بر این است که نشان دهد چگونه این چهار عنصر نمک، چربی، اسید و حرارت در آشپزی فرهنگهای مختلف ظاهر میشوند. به عنوان مثال، نصرت به ایتالیا سفر میکند تا در قسمت مربوط به چربیها، در مورد روغن زیتون اطلاعات کسب کند؛ به ژاپن میرود تا در قسمت مربوط به نمک، در مورد نمک دریا اطلاعات کسب کند؛ و غیره. به دلیل این موضوع (و اینکه نصرت چند زبانه است!)، بسیاری از محتوا زیرنویس دارد. مانند بسیاری از برنامههای آشپزی دیگر، مصرف الکل به عنوان بخشی از وعدههای غذایی رایج است و تبلیغات زیادی برای محصولات غذایی و الکل وجود دارد.
این فیلم چه نکات مثبتی دارد
سامین نصرت در مجموعهاش (که بر اساس کتاب پرفروش آشپزی او با همین نام ساخته شده) بیشتر از اینکه دستور آشپزی بدهد، الهامبخش است. این مجموعه اغلب بیشتر شبیه به برنامههای نشنال جئوگرافیک است تا یک برنامه آشپزی معمولی. نصرت در این مجموعه مقداری از زمان را صرف صحبت با بینندگان در مورد برخی از تکنیکها و تصمیمات سرآشپزها میکند، مانند اینکه چگونه استیک را انتخاب کنیم یا کجا آن را روی گریل بپزیم. اما تمرکز اصلی مجموعه «نمک، چربی، اسید، حرارت» بر فرهنگ غذا است. دیدن سفرهای او به مکانهایی دور از مسیرهای توریستی معمول، مانند روستایی در مکزیک که عسل ترش از زنبورهای دوستانه تهیه میکند، و روشن کردن ارتباطات بین این فرهنگهای مختلف، فقط با صحبت در مورد برخی از عناصر غذا و آشپزی که مردم معمولاً آن را بدیهی فرض میکنند، الهامبخش است.
دیدگاههای کاربران
دیدگاهی ثبت نشده است.