درباره فیلم
در برنامه آشپزی کوچک و کیتچی مینیکیتچن، یا کوچک باشید یا بروید خانه.
تصاویر فیلم
پیشنهادهای مشابه
نمایش همهنقد و بررسی
معتبر: این تحلیلها بهترین و دقیقترین نتایج رو دارن! ما دادههای کافی و باکیفیت داشتیم و هوش مصنوعی ما نتایج مناسبی رو برای این دسته از فیلمها بهمون داده.
خشونت: خیلی کم
ترس: خیلی کم
ناهنجاری اجتماعی: کم
الگوی مثبت: متوسط
پیام مثبت: متوسط
خلاصه فیلم
ویرایشدر برنامه تلویزیونی نبرد غذاهای ریز، سه سرآشپز در هر قسمت با استفاده از آشپزخانههای مینیاتوری به رقابت میپردازند تا بهترین غذای مینیاتوری را بپزند. برنده هر قسمت مبلغ ۵۰۰۰ دلار و یک جایزه کوچک دریافت میکند.
درباره این موارد گفتگو کنید
- خانوادهها میتوانند در مورد غذاهای کوچک صحبت کنند. چه چیزی در مورد غذاهای کوچک سرگرمکننده است؟ چه چالشهایی در تهیه غذاهای کوچک وجود دارد؟ چگونه آشپزخانههای کوچک کارها را دشوارتر میکنند؟
- چگونه این نمایش آشپزان را به استفاده از خلاقیت تشویق میکند؟ برخی از مثالها از روشهایی که آشپزان وعدههای غذایی خود را با آشپزخانههای کوچک وفق میدهند، چیست؟ وقتی موفق نمیشوند، چه اتفاقی میافتد؟
- ویژگیهای مشترک سرآشپزهای برنده چیست؟ چه چیزی آنها را از رقبا متمایز میکند؟ آیا روش کار متفاوتی دارند؟ آیا طرز فکر متفاوتی دارند؟ چگونه در آشپزخانههای کوچک بر چالشها غلبه میکنند؟
آنچه والدین باید بدانند
ویرایشوالدین باید بدانند که «Tiny Food Fight» یک مسابقه آشپزی است که در آن سرآشپزها در آشپزخانههای کوچک، غذاهای کوچک درست میکنند. مجری این برنامه، ستاره یوتیوب، ممری هارت است و «سوپرشف» دارنل فرگوسن، داوری آن را بر عهده دارد. در هر قسمت، شرکتکنندگان با استفاده از آشپزخانهای مینیاتوری که پر از لوازم کاربردی کوچک است، غذای واقعی درست میکنند. ممری هارت، فضای برنامه را با شوخی و طنز پر میکند، درحالیکه شرکتکنندگان معمولاً خودآگاهی و حس شوخطبعی خود را در مورد وظیفهای که در پیش دارند، نشان میدهند. با این حال، در این چالشها، برخی از نکات عملی آشپزی نیز مطرح میشود، از جمله اینکه چگونه میتوان وعدههای غذایی را با محیطهای دشوار تطبیق داد.
این فیلم چه نکات مثبتی دارد
برنامههای تلویزیونی مسابقه آشپزی اغلب تا حدی عجیب و غریب هستند، به حدی که سرآشپزها اغلب به دوربین نگاه میکنند و تعجب میکنند که چطور به آنجا رسیدهاند. Tiny Food Fight این عجیب و غریب بودن را به نمایش میگذارد، جایی که شرکتکنندگان متوجه میشوند که برای پختن غذاهای کوچک آمدهاند، اما متوجه نمیشوند که در آشپزخانههای کوچک کار خواهند کرد. همه افرادی که درگیر هستند، با مقدار دقیقی از طنز با این موضوع برخورد میکنند. تنها مشکلی که وجود دارد این است که خود برنامه به نظر میرسد برای مصرف در وعدههای کوچک طراحی شده است، و یک فصل کامل از قسمتهای نیم ساعته، باعث میشود که این مفهوم بیش از حد طولانی شود. همانطور که ضربالمثل قدیمی میگوید، اگر یک سرآشپز را دیده باشید که در حال گریل کردن همبرگر واگو در یک تابه یک سانتیمتری است، همه را دیدهاید.
دیدگاههای کاربران
دیدگاهی ثبت نشده است.